RODA JC KIEST VOOR VAN MELICK GROEP ALS HORECA-PARTNER

Roda JC slaat de handen ineen met familiebedrijf Van Melick Groep uit Kerkrade en kiest bewust voor een regionale partner op het gebied van horeca en hospitality. Vanaf seizoen 23/24, dat start op 1 juli aanstaande, zal de samenwerking van start gaan en zal Van Melick de Horeca-partner van Roda JC worden.

Roda JC en Van Melick gaan samen werken aan het horeca-aanbod in het Parkstad Limburg Stadion tijdens wedstrijden en ook buiten wedstrijddagen om. Van Melick zal de horeca in het hele stadion gaan exploiteren. De wedstrijddagen zijn voor supporters en sponsoren van groot belang en de horeca vormt een belangrijk onderdeel binnen de beleving en hospitality die Roda JC daarin wil bieden. Buiten wedstrijden om zullen ook nieuwe aantrekkelijke arrangementen voor vergaderingen, bedrijfsevenementen en alle andere feesten en partijen worden ontwikkeld. Tevens zal de Brasserie een nieuwe invulling krijgen.

REGIONAAL

Van Melick is een familiebedrijf dat al vier generaties lang gastvrijheid ademt. Een hospitality familiebedrijf dat werkzaam is in de hotel, events, catering en Leisure markt. Zij weten als geen ander dat bij het organiseren van een evenement veel komt kijken. Daarom ontzorgen zij u volledig door alles uit handen te nemen, van coördinatie tot realisatie. Andere locaties van de Van Melick Groep zijn; La Caverne de Geulhem, Landgoed Kasteel De Hoogenweerth, Rodahal Kerkrade en Abdij Hotel Conferentieoord Rolduc.

LEVENDIG STADION

Jorrit van Melick, eigenaar Van Melick Groep: ‘Wij zijn trots dat wij vanaf 1 juli de horeca en hospitality partner van Roda JC zijn. De stip op de grasmat (horizon) is samen met Roda JC te zorgen voor een vol en levendig leisure- en event stadion zowel tijdens als buiten de wedstrijddagen van Roda JC. Zowel commercieel als maatschappelijk. ’

BELEVING

Maurice Kleuters, commercieel directeur bij Roda JC geeft op zijn beurt aan: ‘We zijn blij met de toekomstige samenwerking met Van Melick gezien het regionale karakter, de regionale betrokkenheid en het netwerk van ons beiden. Elke dag van waarde zijn voor deze regio geldt daardoor aan meerdere kanten. Horeca staat gelijk aan beleving en dat is belangrijk voor onze supporters en sponsoren. Wij geloven dat Van Melick hier een goede invulling aan zal geven’.